Reiki cursus voor HSP-ers

"Balans komt van binnenuit."

 

Inleiding

We hebben er over getwijfeld of we de Reiki cursussen willen vermelden op de website en.....we doen het! Waarom hebben we er dan toch voor gekozen? Omdat wij regelmatig van jullie horen dat het een fijne manier is om meer grip te krijgen op je energiebalans. Of je er nu wel of niet in geloofd, bij veel HSP'ers brengt het rust in het hoofd én in het lijf. Regelmatig een Reiki zelf-behandeling toepassen werkt preventief en vermindert overprikkeling. Mensen voelen zich meer én beter gegrond. "Geloof'je er niet in? Prima, want het is niet voor iedereen een tool. Lijkt het je een goede bijdrage te kunnen leveren aan jouw leven als hooggevoeligheid?
Lees dan even verder.

 

Reiki in het kort

Je kunt eindeloos veel informatie over Reiki vinden op internet dus daarom een heel korte introductie.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze energie. We zijn in staat om deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is  al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld. Hoe meer je als hooggevoelige in balans bent, hoe minder je last hebt van stress, overprikkeling of vermoeidheid.

Het is géén bijzondere gave waar mensen mee zijn geboren of een godsdienst! Door het beter kunnen afstemmen op de energie activeren we het zelfhelende vermogen van ons lichaam en geest.

 

Inhoud training

Bijeenkomst 1: Je leert over de geschiedenis van Reiki. De toepassingen en hoe je een zelfbehandeling geeft.

Bijeenkomst 2: Je leert hoe je een Reiki behandeling aan een ander kunt geven en je kunt al je vragen stellen

Bijeenkomst 3: Nu begin je al goed te merken wat Reiki voor je doet. Je leert een nieuwe zelfbehandeling maar gaat ook leren hoe je iemand een "snelle" Reiki behandeling kunt geven. En je ontvangt natuurlijk je certificaat waarmee je kunt doorstromen naar Reiki 

  

Kijk in de agenda voor de actuele planning. Heb je vragen over de training, neem dan contact met me op. Ik beantwoord al je vragen graag! 

 

Wat deze training je oplevert

  • Meer rust in je hoofd
  • Je maakt je minder zorgen en je piekert minder
  • Je leert om beter bij jezelf te blijven en om beter naar jezelf te luisteren
  • Je leert hoe je beter om kunt gaan met “grenzen”, zonder overal nee tegen te hoeven zeggen
  • Je kunt beter keuzes maken, kiezen voor wat jij wil
  • Je leert beter luisteren naar je lichaam
  • Je gaat meer uit je hoofd en maakt beter contact met je gevoel

 

Praktisch

Duur  3 bijeenkomsten van 1 dagdeel

Kosten  € 199,00

Data zie agenda 

Locatie Bemmel

Extra Vergoedingen / Voorwaarden

 

Deze cursus word gegeven door Manon Spaan, zij is ruim 20 jaar Reiki Master


TIP 

Leer grenzen stellen.Wees eerlijk naar jezelf en naar een ander, jij bepaalt de hoeveelheid prikkels die bij je binnenkomen.

  “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Contact

T  06 14940203

Social media