Proud To Be Sensitive

Inleiding

Als hooggevoelig persoon reageer je sterk op authenticiteit en dat doen paarden ook! Je mag zijn wie bent met al je gevoeligheid, onzekerheden én je kracht(en) in deze bijzondere 2 daagse training.

 

Inhoud training

Als je hooggevoelig zijn je moe maakt.

In de training wordt je je heel bewust van wat van jou is en wat van de ander. Je leert de verschillende stadia van overprikkeling bij jezelf herkennen zodat je steeds beter voor jezelf leert zorgen. Twee dagen samenzijn( en vooral ook humor) met gelijkgestemden, een veilige en harmonieuze omgeving waar je je eigen verhaal kan delen en kan ‘helen’. Tijdens deze dagen gaan we o.a. door middel van theorie, paardencoaching en energetisch lichaamswerk op zoek naar hoe jij je kwaliteit als HSP direct kunt voelen en inzetten.

 

Misschien heb je door vervelende ervaringen rondom jouw gevoeligheid je lang klein gehouden.

Waardoor je je ‘sprankel’ bent verloren en bovendien allerlei klachten bent gaan ontwikkelen. Door  hulp van Dorris, Manon én de paarden ga je aan de slag met je ontwikkeling rondom jouw gevoeligheid. Vindt jezelf weer terug en til je gevoeligheid naar een hoger niveau. Het is onze visie dat hoog sensitiviteit een hele mooie én krachtige eigenschap is, maar dat het soms wel lastig is om mee om te gaan. Wat het lastig maakt is dat jouw gevoeligheid invloed heeft op alle facetten in je leven. 

 

Wil jij jezelf een dienst bewijzen?

Dan is Proud To Be Sensitive perfect voor jou! Je bewijst niemand een dienst als jij je alleen maar op wilskracht nog door het leven begeeft.

 • Wil jij méér energie?
 • Wil jij belangrijke energieslurpers leren herkennen?
 • Wil jij meer leren over hoe jij je energie kunt managen? 
 • Je ontdekt hoe jouw  sensitieve energie werkt 
 • Je leert je valkuilen herkennen en bewaken 
 • Je ontdekt hoe je tot bloei kunt komen 
 • Je ontwikkelt een positievere kijk op je eigen gevoeligheid 

 

Wat deze training je oplevert:

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen 
 • Je kunt makkelijker omgaan met mensen zonder dat jet je veel energie verliest 
 • Je gaat meer ontspannen om met moeilijke situaties 
 • Je creëert een meer positieve energie voor jezelf  
 • Je kunt veel beter en sneller grenzen te stellen 
 • Het helpt vanuit jouw eigen kracht te handelen 
 • Je krijgt meer vertrouwen
 • Je krijgt meer zin en energie om dingen te doen
 • Je blijft beter bij jezelf

 


ervaring van Lynn

 

"Ik kijk op een hele fijne manier terug op de 2-daagse en ben blij dat ik m'n gevoel gevolgd heb om me in te schrijven. Vond het een fijne afwisseling tussen theorie, verdieping en met de paarden oefenen.  Hoewel ik zelf me al best verdiept heb in hoogsensitiviteit, hoorde ik tijdens het theoriestuk ook weer nieuwe dingen, die me handvaten gaven om uitdagingen op andere manieren te zien en/of aan te pakken.  De sfeer vond ik fijn in de groep, denk ook dat dit komt door herkenning en ruimte die werd gegeven aan elkaar.  Zelf heb ik geen ervaring met paarden, dat vond ik wel wat spannend voordat ik me inschreef, maar dat verliep op een natuurlijke manier goed: ik vond het heel bijzonder om te leren van en met de paarden!  Op een hele directe, en tegelijkertijd zachte manier, wordt heel snel duidelijk waar pijnpunten zitten, maar ook waar de ruimte ligt om anders te doen. Dit gevoel van experimenteren met jezelf en je omgeving, daar kan geen praatsessie tegenop.  Daarnaast vond ik het ook leerzaam om anderen met de paarden bezig te zien. Merk dat ik geregeld terugdenk aan wat er tijdens de dagen langsgekomen is en ook dat ik aan het kijken ben hoe het gevoel van zelfvertrouwen wat ik bij het oefenen met de paarden zo voelde, vaker probeer te vinden mezelf.  Dank Manon en Dorris voor de fijne en liefdevolle begeleiding van deze dagen! "

 

 


Onze "speciale begeleiders" in deze training zijn

De paarden Dynamyth, Almar en Sam

En de 2 pony's Dinky en Banjer


Praktisch

Duur  2 dagen 

Kosten  € 225,00

Data zie agenda

Locatie Haalderen

Extra Vergoedingen / Voorwaarden

 

De training bestaat uit 2 dagen. 

In de ochtenden zal Manon je veel en nieuwe inzichten geven over hoe nu jouw energie reageert. Hoe meer inzicht je hebt in de werking van jouw hoog sensitiviteit, hoe beter je jouw grenzen kunt aangeven of eerder valkuilen herkent.

 

Na de lunch ga je met Dorris en de paarden ervaren hoe mooi jouw sensitiviteit is. Je ziet met eigen ogen hoe een bijzonder effect jouw uitstraling heeft. Coachen met paarden is een veilige en unieke manier voor diepgaand inzicht in jouw essentie en gevoeligheid

 


ervaring van sasha

 

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leerzame en fijne cursusdagen. Daar waar het bij een psycholoog stopt, ging het bij jullie verder. Ik heb extra handvatten, begrip voor mezelf en erkenning gekregen wat betreft mijn HSP. Uit de test kwam dat ik op veel gebieden hier nog mee moet leren omgaan. Sommige dingen heb ik al wel bereikt hierin, maar dat zijn lange processen soms. Ik hoop op een mogelijkheid tot verdieping hierin, ik zal ook zeker zelf hier meer over lezen en uitzoeken. Toch merk ik dat zo'n gezamenlijke cursus, meer begrip, herkenning en stimulans geeft om hier mee te leren omgaan, door de ondersteuning van en herkenning bij elkaar.

Ik denk dat ontwikkeling ook op dit vlak mij zal helpen om me weer staande te houden in deze roerige maatschappij waar we niet aan ontkomen.

 


drukte de baas
emoties van anderen

TIP

Behoefte aan rust?

Trek je dan terug. Probeer een manier te vinden die bij je past. Maak desnoods een kamertje voor jezelf in huis. Je huisgenoten vinden het leuker als jij meer ontspannen bent.

natuurlijk gevoelig


 “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Contact

T  06 14940203

Social media