Natuurlijk Gevoelig - training

"Van kwetsbaarheid naar kracht."

 

Inleiding

Natuurlijk Gevoelig is een training van 4 dagdelen. Als start ontvang je een uitgebreide test waarin je ontdekt welke aspecten van je gevoeligheid je al “in de vingers hebt”, en waar misschien nog wat ontwikkelpunten voor je liggen. Je krijgt dus direct meer inzicht in wat wel en niet voor jou werkt. 

Tijdens de bijeenkomsten ga je oefenen met de technieken die je we je leren, maar je gaat ook écht naar jezelf kijken. “Wat kan ikzelf doen om mijn leven beter, leuker, makkelijker te maken?!” 

 

Inhoud training

Deel 1 - De kickstart 

Je hebt De Grote HSP Test gemaakt en vandaag gaan we die uitgebreid bespreken. Je mag heel veel vragen stellen. Je gaat verschillende overprikkelings-niveau’s leren herkennen. Natuurlijk hebben we ook mooie oefeningen om zodat je minder last ervaart van je gevoeligheid. 

Deze avond is onderdeel van de cursus Natuurlijke Gevoelig maar ook los te volgen. De kosten zijn dan € 65,-.

  

Deel 2 - Grenzen

In dit deel is het thema grenzen. Grenzen voelen, grenzen aangeven, grenzen verleggen. Kortom we gaan er een grenzeloos leuke en zinvolle bijeenkomst van maken. 

  

Deel 3 - Jij en de ander

Dit deel staat in het teken van jou en de mensen in jouw omgeving. In harmonie zijn met je omgeving is voor een hooggevoelige vaak een hele uitdaging. Hoe blijf je goed bij jezelf. Hoe verlies je geen/minder energie in contact met de ander en we gaan het hebben over verwachtingspatronen. Want dat heeft meer met hooggevoleigheid van doen dan je denkt. 

  

Deel 4 -  Gezondheid

Vandaag staat fysieke én mentale gezondheid in de spotlight. Hoe zorg je goed voor jezelf, wat zijn de valkuilen? Over energie-vampieren, leeglopen en hoe behoud je energie. 

 

Wat deze training je oplevert

  • Je leert omgaan met prikkels en overprikkeling 
  • Je ontdekt hoe jouw energie werkt 
  • Je leert je herkennen en bewaken 
  • Je ontdekt hoe je tot bloei kunt komen 
  • Je ontwikkelt een positievere kijk op je eigen gevoeligheid 
  • Oefeningen om je zintuigen te kalmeren 

 

Praktisch

Duur 4 dagdelen van 2 uur

Kosten  €225,00

Data zie agenda binnenkort nieuwe datums

Locatie Oss of Bemmel

Extra VergoedingenVoorwaarden

 


de ervaring van helma

 

De cursus Natuurlijk Gevoelig heeft me veel handvatten gegeven. Ik snap ook steeds  beter hoe ik mijn energie bij me kan houden en besef nu hoe snel mijn energie ook weglekt. Het heeft mij veel meer energie gegeven in mijn werk. Ik ben minder gestrest, door me af en toe terug te trekken en me op mezelf te focussen, ben ik prettiger voor mijn omgeving, maar vooral voor mezelf.

 


de ervaring van netty

 

Ik heb erg veel aan de cursus Natuurlijk Gevoelig gehad. Voor mezelf heeft het vooral gezorgd voor meer inzicht in wat is HSP, wat doet het met mij en wat kan ik ermee. Maar ik heb vooral ook geleerd om er beter mee om te kunnen gaan. Te leren accepteren dat ik HSP'er ben en mag zijn.  Het is soms nog lastig om er goed mee om te gaan en het draagbaar voor mezelf te maken, maar stapje voor stapje leer ik wat bij. Ook heb ik ingezien dat mijn dochter ook HSP'er is en het er mag zijn. Ik heb gelijk handvatten gekregen waar ik met haar mee aan de slag ben gegaan en dat heeft een gunstige uitwerking voor haar, maar bovenal voor het hele gezin. Héél erg bedankt voor jullie inzet en aandacht voor ons. 

 


TIP

Luister goed naar de signalen van je lichaam.

  “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Contact

T  06 14940203

Social media