Mindfulness voor HSP-ers

"Voor meer rust in je hoofd."

 

Inleiding

Ben jij hooggevoelig en blijven je gedachten maar doorgaan? Lukt het je niet om los te laten of om op te laden na een werkdag? Vaak zijn hooggevoelige mensen erg gevoelig voor de mening van anderen, wat zullen ze wel niet denken? En hooggevoelige mensen doen vaak alles voor de harmonie en passen zich aan. Som zo vaak en zo lang al, dat ze niet eens meer weten wat ze nu eigenlijk zelf willen. 

 

Inhoud training

In deze 8 weekse cursus krijg je handvatten om beter om te leren gaan met je hooggevoeligheid. Als jij meer ontspannen bent en meer in het hier en nu, dan kun je ook beter bij jezelf blijven. Je leert aan de hand van oefeningen om je aandacht te richten. Energie volgt de aandacht, dus waar geef jij je aandacht aan? Aan wat je NU aan het doen bent, of ben je met je gedachten (en energie) heel ergens anders?  

  

Alles begint bij jezelf. Hoe zorg je goed voor jezelf, hoe kun je beter leren luisteren naar de signalen van je lichaam, hoe geef je grenzen beter aan? Welke gedachten houden je steeds bezig en zou je daar ook anders mee om kunnen  gaan? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze training van 8 weken.  

  

Elke week heeft een ander thema wat je verder op weg helpt om meer rust te vinden in je hoofd en meer te gaan doen van wat jij wil en wat bij jou past. 

Deze training wordt gegeven voor Ingrid Janssen, psycholoog (gespecialiseerd in hooggevoeligheid) en mindfulness trainer. De cursussen zijn meestal in Oss en binnenkort volgt er ook een online training die je gemakkelijk vanuit huis kunt volgen.   

  

Kijk in de agenda voor de actuele planning. Heb je vragen over de training, neem dan contact met me op. Ik beantwoord al je vragen graag! 

 

Wat deze training je oplevert

  • Meer rust in je hoofd
  • Je maakt je minder zorgen en je piekert minder
  • Je leert om beter bij jezelf te blijven en om beter naar jezelf te luisteren
  • Je leert hoe je beter om kunt gaan met “grenzen”, zonder overal nee tegen te hoeven zeggen
  • Je kunt beter keuzes maken, kiezen voor wat jij wil
  • Je leert beter luisteren naar je lichaam
  • Je gaat meer uit je hoofd en maakt beter contact met je gevoel

 

Praktisch

Duur 8 weken van 19.30 uur tot 21.00 uur

Kosten  € 199,00

Data zie agenda

Locatie Oss

Extra Vergoedingen / Voorwaarden

 

Er is plaats voor 4 deelnemers aan deze training, zodat er altijd ruime aandacht is voor jou als cursist. Geef je daarom op tijd op als je mee wil doen. 


TIP 

Leer grenzen stellen.Wees eerlijk naar jezelf en naar een ander, jij bepaalt de hoeveelheid prikkels die bij je binnenkomen.

  “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Contact

Ingrid    06 10240975

Manon  06 14940203

Social media