Coaching, individuele begeleiding

"Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg."

 

 We hopen dat je je hooggevoeligheid als een mooie kwaliteit beleeft, maar we weten ook dat het soms lastig kan zijn. Je kunt er zelf veel aan doen om je beter te voelen mocht je last ervaren van je hooggevoeligheid. Wij geven trainingen om te leren omgaan met je hooggevoeligheid. Want hoe zou het zijn als je geen last zou hebben, maar juist je gevoeligheid in kunt zetten als je talent?

 

Je kunt deelnemen aan 1 van onze trainingen, maar je kunt ook kiezen voor individuele begeleiding. Soms is het prettiger om te kiezen voor coaching, waarbij het alleen over jou gaat en over jouw specifieke vraag of situatie. 

 

Een coach helpt je om je vraag/ probleem helder te krijgen, en in zodanige stukjes te knippen dat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Vervolgens krijg je tips en oefeningen om jezelf verder te ontwikkelen. Een traject ziet er nooit hetzelfde uit, het is altijd op maat. Je bepaald dan ook zelf hoe vaak je wanneer je coaching in wil zetten. Sommige mensen zij geholpen met 1 sessie en anderen kiezen ervoor om wat langer aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf en natuurlijk geven we je daarbij advies.

 

Manon Spaan en Ingrid Janssen

Je kunt terecht bij Manon Spaan - www.manonspaan.nl of bij Ingrid Janssen - www.emotivo.nl voor individuele coaching, een combinatie van onze specialiteiten is uiteraard ook mogelijk.TIP

Luister goed naar de signalen van je lichaam.

  “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Contact

T  06 14940203

Social media